Menu
Gelderland / Kerst / Oud & Nieuw / Winter

AANBIEDING! Oud & Nieuw arrangement in Zutphen

Feestelijk het nieuwe jaar in luiden tijdens een verblijf in het sfeervolle Hampshire Hotel in hanzestad Zutphen. Volop gezelligheid, vreugde en romantiek.

Oud en Nieuw in Zutphen
Voor u het weet is het al weer Oudjaarsavond. Wilt u dit jaar ook feestelijk afsluiten kom dan naar Zutphen. Volop gezelligheid, vreugde en romantiek.

Zutphen in de winter
Zutphen, een liéf stadje. Prachtige binnenstad met mooie, doorleefde oude straatjes, promenades als de Beukerstraat en de Lange Hofstraat, volop bijzondere winkels en afgeladen terrassen. Zutphen is dé Historische Hanzestad in de Achterhoek. Ontdekt prachtige monumenten, schattige huisjes, vestingwerken en hofjes in Zutphen. Maar ook kunt u er heerlijk winkelen. Koffie en theehuis De Pelikaan schenkt al jaren lang de beste koffie van Nederland. Zutphen is bij uitstek geschikt voor een stedentrip maar ook de natuur is heel dichtbij. Tijdens de kerstdagen kunt u een bezoek brengen aan het Dickens Museum in Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Nog een leuke tip is een bezoek aan Paleis ’t Loo dat helemaal in kerstsfeer is omgetoverd.

Meer weten over deze geweldige oud & nieuw aanbieding in Zutphen?