Menu
Dagje Uit / Familie & Kinderen / Gelderland

Familiedag Gelderland

Familiedag Gelderland

Een dagje uit met de familie

Organiseren jullie elk jaar een familiedag of is dit de eerste keer dat jullie een dagje uit gaan? Hebben jullie elkaar de afgelopen tijd niet heel veel gezien en is het weer tijd om even bij te kletsen? Ik heb voor jullie 3 TIPS om een familiedag te organiseren in Gelderland. Van gezellige Oud Hollandse spelletjes en bowlen tot aan Schotsgolf en curlen, de mogelijkheden zijn reuze. Tevens wordt er ook aan de inwendige mens gedacht met bijvoorbeeld een lekkere barbecue of uitgebreid buffet.

Familiedag organiseren in Gelderland – 3 TIPS

Oudhollandse spellen, Bowlen en saté eten Groepsuitje op de Veluwe
In een tijd van computergames en sociale media is het weleens leuk om terug te denken aan vroeger. Gezelligheid en vertier staan centraal bij deze oudhollandse tafelspellen. Ideaal om met uw gezelschap op een ongedwongen manier een gezellige middag/avond te beleven!

Familiedag in Didam met Molenbezoek, Schotsgolf en heerlijk Barbecue buffet
Een gezellige dag beleven met uw familie? Dan is deze Montferlandse familiedag zeker een aanrader! Stap in de plokkewagen die u naar de molen brengt waar u een rondleiding krijgt en even terug in de tijd gaat. Na het bezoek staan Schots golf en een heerlijke barbecue op het programma. Kortom, een familiedag organiseren in Gelderland? Dat doet u hier!

Curlen, Koersbal en indoor Boules – Familieuitje in Gelderland
Deze leuke combinatie van 3 verschillende spelen, Curling, Boules en Koersbal zijn spannend maar ook erg gezellig. Wat deze spelen gemeen hebben is het feit dat men moet proberen de curling stenen, boules of koersballen zo dicht mogelijk in het spelcentrum te krijgen.

Wil je meer keuze voor je familiedag in Gelderland ?

Kijk dan eens op deze website Familiedag Gelderland , buiten Gelderland op stap ? Kijk op Familiedag

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland