Menu
Dagje Uit / Gelderland / Montferland / Weekendje weg

Aanbieding: Scootertocht met Overnachting in Montferland

Binnen 1 dag dwars door het mooie Montferland rijden zonder dat u er moe van wordt? Dat kan! Met dit leuke arrangement wordt u ontvangen met een zomers glaasje bubbels, waarna u ’s avonds een 3-gangen verrassingsdiner krijgt, in ons sfeervolle restaurant of op ons gezellige terras. U overnacht op een comfortabele kamer en ’s morgens geniet u van een uitgebreid Geldersch ontbijt buffet. Na het ontbijt staat er een elektrische scooter van Scoetz voor u klaar, waarmee u geruisloos door een van de mooiste gebieden van Gelderland kunt rijden en alle bezienswaardigheden van de buurt kunt bekijken, zonder moe te worden!

Kamers
De comfortabele kamers zijn voorzien van douche, toilet, telefoon en KTV. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de luxe kamers die voorzien zijn van douche, toilet, telefoon, KTV, internet en een zitje. De kamers bieden u een ideaal rustpunt na een actieve dag fietsen tijdens uw fietsarrangement of fietsvakantie.

Keuken
Onze koks bereiden elke dag voor u een 3-gangen keuze diner. Zij werken uitsluitend met de verse grondstoffen die in deze regio van Gelderland te vinden zijn. U kunt de maaltijd gebruiken tussen 18.00 en 19.30 uur in onze mooie eetzaal of bij mooi weer op één van onze gezellige terrassen. Vooraf kunt u natuurlijk een aperitief gebruiken in onze knusse bar. ‘Eten naar uw keus, op de tijd van uw keus.’

Kom ook genieten in dit prachtige stukje Gelderland: Scootertocht met overnachting in Montferland!

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland