Menu
Gelderland / Veluwe / Vriendinnenweekend

Een compleet verzorgd vriendinnenweekend

Is het weer eens tijd om lekker met de meiden onder elkaar een weekendje weg te gaan? Dan kunt u dit arrangement zeker niet missen.

Met dit arrangement geniet u van een compleet verzorgd weekendje weg en is alles al voor geregeld. Het enige wat u zelf mee moet nemen is uw gezelligheid en goede humeur, dat is toch top? U geniet van 2 overnachtingen in een mooie unieke Finse Chalet, daarbij krijgt u 2x een heerlijk ontbijtbuffet en is een heerlijk 3-gangen diner ook voor u geregeld.  Klets elkaars oren van de kop af met de gezellige high tea en geniet met z’n allen van lekkere broodtaartenlunch. Het eten is natuurlijk  leuk, maar u wilt natuurlijk ook iets te doen hebben. Wat dacht u eens van langlaufen, een cryptische fototocht, een wandeling en een e-scooter puzzeltocht? Ook dat zit allemaal bij dit arrangement inbegrepen. Kortom; er is aan alles gedacht!

Genieten op de Veluwe

U verblijft met dit arrangement in een Finse Chalet gelegen in Dieren op de prachtige groene Veluwe. Met de Veluwe om de hoek kunt u prachtige wandelingen en fietstochten maken. Daarnaast is de stad Arnhem in de nabije omgeving gelegen, waar u heerlijk kunt shoppen of een gezellig drankje kan drinken.

Ik heb mijn vriendinnen al uitgenodigd voor dit geweldige arrangement en u?