Menu
Fietsen / Gelderland / Veluwe / Wandelen

Fietsen, Wandelen en Genieten op en rondom een prachtig Kasteel

Heerlijke romantische fiets- of wandeltochten maken over de schitterende Veluwe en langs de Randmeren. Laat u verrassen door dit schitterende hotel.

U bent er even lekker tussen uit. Kasteel De Essenburgh, een locatie waar de sfeer van eeuwen geleden bewaard is gebleven. Omspoeld door de Hierdense beek en omringd door eeuwenoude bomen is het gelegen op een schitterend landgoed, te midden van bossen en weilanden, aan de rand van de Veluwe en de Randmeren.

Ontspanning en kostelijk verwend worden
We ontvangen u met koffie of thee en ieen huisgemaakte kasteelmuffin. Na het inchecken ontvangt u enkele fietsroutes of wandelroutes van onze mooie omgeving. Voor onderweg krijgt u een lunchpakket mee.
‘ s Avonds verwachten wij u in ons restaurant voor een uitstekend 3 gangen keuze diner. Na de overnachting is er een uitgebreid ontbijtbuffet; waarna uitchecken volgt.

Benieuwd wat voorgangers van het 2-daags fiets- en wandelarrangement vinden?
”Bij aankomst waren wij erg onder de indruk van het kasteel en de prachtige omgeving. Het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Vanaf het begin tot het eind was alles goed verzorgt. Echt een aanrader!”

Wilt u meer weten over het 2 dagen Fietsen, Wandelen en Genieten Uitje op en rondom het Kasteel?

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland