Menu
Dagje Uit / Gelderland / Nieuws

Geniet van een heerlijk dagje uit op de Partyboerderij!

Partyboerderij de IJsselhoeve is gelegen in Doesburg, één van de 7 Hanzesteden aan de IJssel. Dit bijzonder karakteristieke stadje ligt centraal in de driehoek van de Achterhoek, De Liemers en de Veluwe in Gelderland.

Beleef het samen
Zin een heerlijk familiefeest? Partyboerderij De IJsselhoeve, 4 bedrijven onder één dak! Partyboerderij, In- en Outdoor-Activiteiten, Binkie-4-You-Speelparadijs en Catering. Wij bieden voor iedereen wat wils. Voor jong en oud (van 2 tot 1400 gasten). We maken van iedere Party een ware happening! Familiedag, vriendenuitje of teamuitje.

Faciliteiten
De IJsselhoeve is meer als een party boerderij. Wij bieden u vertier van groot tot klein zoal voor de kleintjes een overdekt speelparadijs van 1000 m2 een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft. We hebben 3 veschillende zalen en voor activiteiten kunt u bij ons terecht voor o.a. levendtafelvoetbal, buks-boog schieten, 4×4 rijden, solextochten, quadrijden, diverse spelshows en tochten. We bieden ongeveer 80 arrangementen dus voor ieder wat wils!

Ligging
De IJsselhoeve is gelegen aan een dode tak van de IJssel in het prachtige gebied in het midden van Nederland op een kwartier van Arnhem.

Omgeving
We zijn omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de IJssel.

Partyboerderij de IJsselhoeve heeft tientallen uitjes voor een superleuk familiefeest, vrijgezellenfeest of vriendenuitje. Hieronder een greep uit het assortiment: 

Boerenspel arrangement – Groepsuitje op de boerderij

We ontvangen u met een mok boeren koffie met een overheerlijke plak koek. Daarna gaat u 1.5 uur meedoen aan gezellige boerenactiviteiten zoals: gavel werpen, kruiwagenrace, strobalen lopen, koemelken, klompenrace, boomstamzagen en zaklopen

Zondagarrangement – Middagje plezier voor jong en oud

13:30 ontvangen wij u met koffie met koek en voor de kinderen is er frisdrank met koek. Tegen 14:00 kunnen de kleintjes zich helemaal uitleven in het indoor Binki speelparadijs met meer dan 1000 m2 speelplezier. Voor de volwassenen zijn er activiteiten zoals boogschieten, levend tafelvoetbalspel, kruiwagenrace, voetvolley, spijkerbroekhangen en nog veel meer. Als extra kunt u tegen een geringe meerprijs quad rijden of paintballen.

Daarna (rond 16:00 gaat u gezellig met z’n allen genieten van een kop soep met stokbrood met kruidenboter, een koud en warm buffet met vis en vlees of een hutselbuffet (bij kleinere aantallen). Voor de kinderen is er een kinderbuffet met pannenkoeken en mini snacks die de kinderen zelf mogen versieren. Als toetje een lekker ijsje uit onze nostalgische ijscokar en voor de kinderen is er een toverijsje.IDEAAL VOOR FAMILIE DAGEN!!

Schietarrangement – Groepsuitje in Gelderland

U wordt ontvangen met een kop koffie en gebak. Daarna volgen activiteiten gedurende 1,5 uur zoals boogschieten en buksschieten, blaaspijpschieten, pistoolschieten, kruisboogschieten engoalschieten. Groepen boven de 35 personen gaan als extra Laser kleiduifschieten.Na de activiteiten staat een heerlijke kop soep met stokbrood klaar en gaat u onbeperkt genieten van de Hutselpanne. U heeft hierbij de keuze uit minimaal 7 soorten vlees waaronder: varkenshaas, biefstukjes, kalkoen, kipfilet, snitzel en diverse groentensalades zoals paprika, uien, champignons, vleessalade, aardappelsalade, hamprei salade. Lekker met koude en warme sauzen, vers gebakken broodjes, frietjes, gebakken aardappels enzovoort. Als toetje krijgt u een overheerlijke coupe roomijs met vruchten. U sluit dit kleurrijke arrangement af met een kopje koffie.

Super zeskamp – Actief groepsuitje in Gelderland 

We ontvangen u met een mok koffie met koek. Daarna begint de actieve superzeskamp. Maak uw borst maar nat voor de survivalbaan Hilariteit alom, bierfiesten, bungie runbaan, twisterbaan, zakloopcompetitie zo hard u kunt, speerwerpen, boogschieten, levend tafelvoetbal en stroop uw mouwen op voor de kruiwagenrace.

Na deze inspanningen staat er een drankje bij de bar klaar en komt u lekker bij tijdens een heerlijk buffet: Kop soep met stokbrood. Daarna kunt u genieten van de Hutselpanne, met z’n allen lekker onbeperkt smullen van minimaal 7 soorten vlees o.a. varkenshaas, biefstukjes, kalkoen kipfilet, snitzel enz. paprika, uien, champignons en groenten, salades zoals vleessalade, aardappelsalade, ham preisalade en pastasalade, koude en warme sauzen, vers gebakken broodjes, frietjes en gebakken aardappels.

Een overheerlijk coupe roomijs met vruchten na. En voordat u naar huis gaat een kopje koffie om bij te komen van deze dag.

Spetterend familiefeest – Superfeestje met uw familie in Doesburg

Bedrijfs-Familiefeest bij de IJsselhoeve in Doesburg, Gelderland. Ook een leuk feest als bedrijfsfeest voor het personeel en zijn/haar familie want vindt u het ook zo leuk als werknemer. Leuke activiteiten en heerlijk eten voor jong en oud. Een superfeest!

Dit familiefeest is voor het gehele gezin van jong tot oud. U wordt ontvangen met koffie met koek en voor de kinderen frisdrank met wat lekkers. Daarna volgen leuke activiteiten (1½ uur) voor jong en oud. Voor de kinderen kunnen lekker spelen in ons indoor speel paradijs van 1000 m2 met o,a luchtkussen, rodelbaan, klimwanden grote glijbaan van 8 meter hoog. Voor de volwassenen boerendart, quad rijden, reuzenstep, behendigheidsspel, levend tafelvoetbalspel, spijkerslaan en nog veel meer.

Niet gevonden wat u zocht? Klik hier voor alle arrangementen van Partyboerderij de IJsselhoeve!