Menu
Gelderland / Hotels / Overnachten / Veluwe

Genieten op de Veluwe met een Live Cooking Arrangement

Het Live Cooking Dinner arrangement is een echte aanrader wanneer u even wilt ontsnappen aan de hecktiek van alle dag. Ook de prijs is zeer voordelig! U geniet gegarandeerd van uw verblijf op de Veluwe! Ook te boeken voor meerdaagse verblijven.

Het Live Cooking Dinner arrangement is een echte aanrader wanneer u even wilt ontsnappen aan de hecktiek van alle dag.

Uitstekend bereikbaar
De ligging? Die is perfect! Gemakkelijk en snel bereikbaar en midden in Nederland. Zo is het intercitystation Ede-Wageningen op maar 3 minuten lopen. En liggen de A12 en A30 op 5 minuten rijden. Bovendien heeft ReeHorst 700 parkeerplaatsen voor de deur. Erg handig!

Volop keuze in leuke uitstapjes
ReeHorst ligt in het groene hart van de Veluwe, met veel toeristische attracties. Bos en heide zijn op steenworpafstand. Daar kunt u heerlijk wandelen, fietsen of hardlopen. Wilt u er verder er op uit? Dan heeft u volop keuze! Het Nationaal Park De Hoge Veluwe, het Kröller- M&uUuml;ller Museum, Kaasboerderij Hoekelum, Kasteel Kernhem, Nederlands Openlucht Museum, de Apenheul, Ouwehands Dierenpark, de winkelsteden Arnhem en Amersfoort, Thermen Bussloo en nog véél meer! Kortom, het is heerlijk onthaasten en ontdekken bij ReeHorst.

Live Cooking Arrangement?