Menu
Gelderland / Veluwe / Wellness

Genieten op de Veluwe

Geniet van een heerlijk beautyweekend op de Veluwe en kom even helemaal tot rust. Een dagje lekker verwend worden en daarna overnachten in een hotel, om de volgende ochtend te genieten van een heerlijk ontbijt, wie wil dat nou  niet? 

Vriendinnenweekend
Kom samen met je vriendin(nen) naar Gelderland om te genieten van een heerlijk beauty vriendinnenweekend. Een heel weekend lang om samen bij te kletsen en te genieten van heerlijke behandelingen. Genieten van 2 overnachtingen in het hotel met op beide dagen een uitgebreid ontbijtbuffet en geniet van een heerlijke lichaamsscrub en een gezicht- en hoofdhuidmassage tijdens een algenpakking.

Wellness aanbieding!
Er even tussenuit in de kerstvakantie, of gewoon even een lekker weekendje weg? Geniet van deze super wellness aanbieding! Kom genieten op een prachtig landgoed waar u helemaal in de watten wordt gelegd. Wat dacht u van een lichaamspeeling en een heerlijke scrub waarbij uw huid zich weer herboren voelt. Daarnaast kunt u heerlijk bijkletsen in één van de vele sauna’s en thermenfaciliteiten.