Menu
Dagje Uit / Gelderland

MidZomerNachtFestival De Liemers 2017

In het laatste weekend van juni staat het Horsterpark in Duiven 24 uur lang in het teken van een zomerse Zweedse traditie: de viering van de langste dag.

In een vrolijke Scandinavische sfeer (denk aan Pippi Langkous en ABBA) ontmoeten jong en oud elkaar tijdens MidZomerNachtFestival De Liemers rond een mooi versierde meiboom. Op het grote veld rond de meiboom is voor iedereen iets te doen, te proeven of te beleven.

Opbrengst naar goed doel
MidZomerNachtFestival De Liemers is een initiatief van Rotary Club Duiven. Samen met tientallen vrijwilligers en sponsoren organiseren zij op 24 en 25 juni een vrij toegankelijk festival. De enige onderdelen waar kosten aan verbonden zijn, zijn het volleybaltoernooi, je bestellingen bij de aanwezige horeca en de aanschuif brunch.

Met de opbrengst van het festival wil Rotary Duiven sporten in verenigingsverband mogelijk maken voor jongeren en volwassenen voor wie dit nu niet haalbaar is. Stichting Leergeld de Liemers en sportverenigingen worden betrokken bij de invulling van dit goede doel.

Programma
Alle films, concerten en kinderactiviteiten zijn gratis. Je betaalt alleen voor de hapjes en drankjes (zoals de aanschuif brunch) en deelname aan het volleybaltoernooi en de aanschuif brunch. Voor een aantal activiteiten moet je je aanmelden.

Wil je het hele MidZomerNachtFestival van begin tot eind meemaken? Leuk! Je bent van harte welkom. Neem gerust je tuinstoel of je favoriete Zweedse muilen mee en maak het jezelf gemakkelijk. Wàt kun je precies wanneer verwachten?

Klik hier voor meer informatie over het Midzomernacht Festival de Liemers!