Menu
Achterhoek / Gelderland / Weekendje weg / Wellness

Nieuw: Beauty Verwenweekend in de Achterhoek

Zin om er even een paar dagen tussenuit te gaan? Geniet van deze 3-daagse Herfst Special in een historische villa in Doetinchem.

Meer dan hemels genieten met dit heerlijke verwenarrangement! Op een unieke locatie in de prachtige Achterhoek geniet je met z’n tweeën ultiem van een beauty behandeling bij Julia van Dijk. Slapen en lekker eten doe je dan natuurlijk bij de villa!

Het hotel
Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw, het eigentijdse interieur, het professionele personeel maar vooral de relaxte sfeer. Het hotel ligt in een prachtig park op 5 minuten loopafstand van het centrum van Doetinchem. Het hotel is geen slaapplaats maar een beleving!

De kamers
Alle 42 hotelkamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Zo staat in onze Landleven kamer een Skoonbed, is er een digitaal verlichtingssysteem en moderne audio – en tv apparatuur. De stijlvolle shutters zorgen bovendien voor een unieke lichtinval.

Kom ook genieten van een heerlijk Beauty Verwenweekend in de Achterhoek!

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland