Menu
Gelderland / Veluwe / Weekendje weg

Nieuw: Boek nu deze Paastrip op de Veluwe

3-daags Paasarrangement in Nunspeet. Beleef de Paasdagen in het modern vormgegeven 4-sterren hotel, gelegen midden in het schitterende natuurgebied de Veluwe. Lekker er op uit en genieten van de prille lente. Wandelen, fietsen, lekker dineren en even bijkomen en de tijd nemen voor elkaar!

Paasweekend op de Veluwe beleven? Boek deze 3-daagse Paastrip!
Het hotel ligt op een ideale locatie op de pittoreske Veluwe, in het hart van Nederland. Het4-sterren hotel in Nunspeet heeft een uitstekende keuken, een gezellige bar, een comfortabel wellness center bestaande uit een fitnessruimte, een sauna en een uniek zwembad met tropische allure, een design inrichting en een eigentijdse sfeer waarin het goed ontspannen is.

Zin om de Paasdagen lekker buitenshuis door te brengen? Boek dan deze 3-daagse Paastrip in dit prachtig gelegen hotel.

Fietsen op de Veluwe

Verwen uzelf met een lang weekend op de Veluwe
Het hotel ligt op een ideale locatie op de pittoreske Veluwe, in het hart van Nederland. Het hotel ligt op slechts 10 minuten lopen van het stadscentrum van Nunspeet en op 15 minuten van het treinstation. Voor de deur ligt het prachtige Belvederebos, zodat u er ook heerlijk kunt wandelen en fietsen.Veel van onze 177 kamers bieden uitzicht over de tuinen of het omringende bos, dus u bevindt zich hier dicht bij de natuur, maar wel met het moderne comfort van thuis, zoals thee- en koffiefaciliteiten en gratis wifi. Alle kamers hebben bovendien een balkon of een terras.

Uitstekende faciliteiten
Restaurant OINC! heeft een eigentijdse, op het bos geïnspireerde inrichting en serveert een voortreffelijke selectie seizoensgebonden Franse gerechten. Ook kunt u op onze 2 terrassen met uitzicht op het bos genieten van drankjes en snacks. Verder is er een wellnesscentrum met een fitnessruimte, een sauna en een zwembad.

Bent u nog op zoek naar een leuke Paastrip? Boek dan nu deze Paastrip op de Veluwe voor een heerlijk Paasweekend.