Menu
Dagje Uit / Gelderland / Veluwe

Nieuw: Elektrische Trikke Experience over de Veluwe

De elektrische Trikke is een nieuwe vinding op het gebied van persoonlijk vervoer. Dit zeldzame uitje is zeer geschikt als familie-uitje, vriendenuitje vergaderbreak of teambuildingsactiviteit!

Trikke
Terwijl je op de twee achterwielen staat, wordt het voorwiel aangedreven door een elektrische motor. Hierdoor is de Trikke een groen en erg leuk alternatief voor de fiets of de Solex. De elektrische trike is door iedereen vanaf 16 jaar te berijden en enige vorm van training of voorbereiding niet nodig. Jullie tocht gaat door de bosrijke omgeving van Nunspeet, over de Veluwe. Onderweg wordt regelmatig gepauzeerd om bij te kunnen kletsen en te genieten van de fraaie omgeving!

Locatie
Door onze unieke ligging nabij de A28 en grenzend aan het meest uitgestrekte natuurgebied van Nederland, de Veluwe, zorgen wij voor unieke groepsuitjes waar de deelnemers goede herinneringen aan zullen overhouden.

Vlakbij het Buitencentrum Nunspeet liggen diverse restaurants en hotels, daardoor kunnen wij complete arrangementen met overnachting en diner aanbieden. Op het aangrenzende Veluwe Transferium Nunspeet kunt u gratis uw auto parkeren en de uitkijktoren beklimmen.
Vergaderbreaks, bedrijfsuitjes, teambuilding en outdoor in Nunspeet op de Veluwe: bij ons zo geregeld!

Wilt u deze ervaring ook eens meemaken? Boek dan nu de Elektrische Trikke Experience over de Veluwe.