Menu
Achterhoek / Dagje Uit / Familie & Kinderen / Gelderland

Nieuw: Familiedag met leuke activiteiten op de Boerderij in de Achterhoek

Gezellig een dagje op de boerderij. Met levendtafelvoetbalspel, skilattenrace, spijkerslaan, ballonnenspel en nog veel meer activiteiten wordt dit een onvergetelijke dag. Super leuk om met vrienden, familie of collega’s te doen. Dat wordt echt lachen, gieren, brullen!

Dagje uit met uw vrienden, collega’s of familie
Een gezellige familiedag op de boerderij. Groepsuitje waarbij u meedoet aan leuke activiteiten en waarna u lekker met z’n allen gaat hutselpannen. Succes verzekerd!

Programma – Gezellig groepsuitje in Doesburg
We ontvangen u met een kopje koffie en een gezelligheidskoek.

De volgende 1,5 uur volgt één en al gezelligheid met diverse activiteiten zoals, levendtafelvoetbalspel, skilattenrace, spijkerslaan, ballonnenspel, boogschieten, spijkerbroekhangen en de kruiwagenrace. Dat wordt lachen! Daarna gaat u gezellig met z’n allen eten. U begint met een kop soep met stokbrood. Daarna gaat u met z’n allen genieten van de hutselpannen; lekker zelf uw vlees en groenten bereiden. Geniet van 7 soorten vlees en diverse soorten salades en gebakken aardappelen en frietjes. Ons motto is “onbeperkt smullen”! U krijgt nog een overheerlijke ijscoupe na.

We sluiten dit gezellige arrangement af met koffie en een bonbon.

Top locatie – Altijd feest!
Voor elk feest of dagje uit – groot of klein – moet u bij deze toplocatie zijn. Door de vele activiteiten die mogelijk zijn is het iedere keer weer een feest om hier uw familie-uitje, bedrijfsuitje of vriendendag te organiseren. Over iedere happening zal nog lang worden nagepraat.

De locatie is een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerderij heeft een sfeervol interieur met agrarische werktuigen en gereedschappen. Hier ervaart u de gezelligheid in een knusse, gezellige en warme sfeer.

Ook beschikt de locatie over een eigen recreatieterrein met diverse mogelijkheden voor activiteiten zoals bijvoorbeeld buggy rijden of quadrijden. Verder organiseren we diverse wateractiviteiten, zoals kanovaren en waterfietsen. Douches zijn aanwezig.

Ook op zoek naar een leuke Familiedag met activiteiten op de Boerderij in de Achterhoek?

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland