Menu
Achterhoek / Familieweekend / Gelderland / Groepsaccommodaties / Overnachten / Weekendje weg

Nieuw: Familieweekend in de Achterhoek met leuke activiteiten voor jong en oud

Bent u dit jaar aan de beurt om het jaarlijkse Familieweekend te organiseren? Dan hebben we een hilarisch programma voor u gemaakt in het prachtige Hanzestadje Doesburg, gelegen tussen de Veluwe en de Achterhoek.

Leuke, hilarische maar vooral gezellige activiteiten samen doen, samen BBQ-en bij uw eigen chalet bij het water en een nachtje overnachten.

Een top programma voor families.

Gezellig, actief en hilarisch familieweekendje beleven!
2 Dagen op stap met broers, zussen, opa en oma en de kids. Pak niet je 3-delige pak in en hoge naaldhakken maar neem wat sportiefs mee wat ook lekker zit.

U gaat na een relaxte huifkartocht hilarische boeren spellen spelen en ’s avonds sluiten we af met een gezellige BBQ bij uw eigen vakantiechalet. Niemand hoeft dan de Bob te zijn, de kids kunnen desgewenst op tijd naar bed en zo kan iedereen er een gezellig avondje van maken. Tevens is er een indoor speelparadijs van maar liefst 1.000 m2 en een overdekt zwembad waar u gebruik van kunt maken.

De volgende dag even uitslapen en samen ontbijten om dan weer huiswaarts te gaan.

Altijd feest op deze gezellige partyboerderij in Gelderland!
Op deze locatie vindt u alles voor een fantastische dag uit of weekendje weg. Door de veelzijdigheid aan mogelijkheden is er absoluut voor ieder wat wils. Voor een familieweekend zult u zich dan ook uitstekend vermaken in een gerestaureerde boerenhofstede in Doesburg, gelegen in een schitterend rivierenlandschap. De boerenhofstede heeft een sfeervol interieur en een knusse, gezellige en warme sfeer. Ook beschikt de locatie over een recreatieterrein met diverse mogelijkheden die voor elke leeftijd wel wat te bieden heeft.

Uw chalet bij het water
De ruime boerderij chalets waar u overnacht zijn ruim opgezet en ingedeeld met een ingerichte keuken, woonkamer met zitgedeelte, eethoek, kleuren tv en openslaande deuren naar het terras. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met een 2-persoonsbed, 1 met 2 een persoons bedden en 1 met een stapelbed. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Voor uw jaarlijkse familieuitje is er dus voor iedereen wat wils en bent u hier helemaal aan het juiste adres.

Programma Familieweekend voor jong en oud een ware belevenis:

Zaterdag aankomst
14.00 uur Ontvangst met koffie en gebak en u krijgt uitleg over het familieweekend en wat er allemaal op het programma staat.

Na de koffie stapt u in de huifkar voor een rondje door de schitterende omgeving en kunt u Doesburg en omgeving ontdekken. Bij terugkomst staan de boeren spellen voor u klaar en beleeft u hilarische momenten met de kruiwagen race, strobalen lopen en de boomstamzagen. Ook de kids zullen het naar de zin hebben met zaklopen, koe melken en de klompenrace. Super leuk voor ieder familielid!

Na al deze inspanning staat er bij de bar een drankje voor u klaar.

Na deze gezellige middag gaat u naar uw eigen chalet aan het water en bezorgd de kok ’s avonds een heerlijke BBQ bij uw chalet.

Overnachting van zaterdag op zondag.

Op zondag kunt u vanaf 10 uur ontbijten op het park.

Na het ontbijt eindigt het programma. U kunt er desgewenst nog voor kiezen om op zondagmiddag het zondagmiddagarrangement bij te boeken voor een all-in prijs van € 39,50 per persoon.

Wilt u ook eens genieten van een heerlijk Familieweekend in de Achterhoek met leuke activiteiten?

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland