Menu
Avondje uit / Gelderland / Veluwe

Nieuw: Groepsuitje Kookworkshop Battle op de Veluwe

De tafels staan klaar voor een spectaculair diner, de koelkasten zijn gevuld en de open keuken is klaar voor actie. Wat gaat u maken met de ingrediënten uit de BLACK BOX?

Tijdens dit drie uur durende arrangement wordt uw gezelschap in 2 teams verdeeld. Beide groepen zullen hun eigen voor- en hoofdgerecht bereiden. Het dessert zal na al uw harde werken verzorgd worden door onze chef.

Voor tips en trucs ligt er genoeg naslagwerk in de keuken, maar eigen creativiteit vanuit uw team wordt natuurlijk extra gewaardeerd. Onze kok zal ter plaatse komen proeven, keuren en jureren.

Uiteraard kan er maar 1 team de winnaar zijn. Wint uw team de KookBattle en gaat u met de Gouden Garde naar huis?

Rustieke en landelijke locatie
In het rustieke en landelijke Voorthuizen ligt deze bijzondere locatie. Heidepaarse, koperen en houten details geven u het echte Veluwe-gevoel en tevens is hiermee de historie van de Koperen Pomp in stand gehouden. Voel u welkom en positief verrast om vervolgens uw smaakpapillen op de proef te stellen.

Ook op zoek naar een leuk groepsuitje? Klik dan hier voor meer informatie over het Groepsuitje Kookworkshop Battle op de Veluwe.