Menu
Gelderland / Veluwe

Nieuw: Verwen je Mams met het Moederdagweekend op de Veluwe

Heerlijk eten, gezellige activiteiten en leuk overnachten op de Veluwe. Dat is pas een verwenweekend voor Moederdag! Heerlijk ontvangst, wildspotten op de Veluwe, glaasje proscecco op het terras, dineren, slapen in een chalet op de Veluwe, e-scooteren op de Veluwe, heerlijke high tea …. Nou het kan toch niet op!

Mams … fijne moederdag!

Heerlijk genieten op de Veluwe
Programma
U wordt rond 14.00 uur ontvangen bij ons activiteitencentrum aan de Veluwezoom met een heerlijk kopje koffie of thee en Veluwegebakje. U kunt daarna gaan inchecken in onze sfeervolle chalets.

Wandelen
15.00 uur U wandelt via een prachtige route door het bos naar de Carolinahoeve alweer u even pauze kunt houden (u krijgt 10% korting op uw verbruik bij de Carolinahoeve)

Proscecco op het terras
17.00 uur Na de wandeling kunt u genieten van verdiende rust op het terras met een heerlijk glaasje proscecco.

Diner
Om 19.00 uur bent u van harte welkom in ons restaurant “Vale Nieuwe”. Wij serveren u een heerlijk 4-gangen diner. Na het diner kunt u nog even gezellig nakletsen bij de open haard of aan de bar.

En daarna is de tijd aan u en gaat u heerlijk slapen in een van de chalets.

Voor de 2e dag ook weer heerlijk genieten
’s Morgens verwennen wij moeder met een heerlijk ontbijt met verse broodjes, zoet en hartig beleg, koffie/thee, jus d’orange en een eitje.

Activiteit
11.30 uur E-scooterrijden over de Veluwe. Heerlijk geruisloos zoeven. Wij spreken samen een mooie route af.

High tea
14.30 uur Na deze leuke activiteit serveren wij u een authentieke High tea.

Na de High tea zit helaas dit gezellige Moederdag Weekend erop.

Toch liever niet?
U kunt dit programma naar eigen wens uitbreiden met:
– Nog een activiteit of een prachtige wandeling over de Veluwe
– Diner
– Bezoek aan Thermen Bussloo

Anders Overnachten in een chalet aan de rand van het Veluwse bos
Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar ’s avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Op de begane grond staan 2 eenpersoonsbedden. Het 3e bed is alleen met een trapje te bereiken.

Meer weten of het Verwenweekend voor Moederdag op de Veluwe?