Menu
Gelderland / Vriendinnenweekend

Nieuw: Vriendinnen Wellnessarrangement in Gelderland

Even heerlijk ontspannen en bijkletsen met je beste vriendin(nen). Jullie mogen een uurtje prive gebruik maken van de sauna en een behandeling naar keuze kiezen. U overnacht in een heerlijk hotel en bent na het ontbijt weer helemaal bij. Boek snel je korte break met je beste vriendin.

Karakteristiek hotel
Drie monumentale Zuid-Veluwse boerderijen vormen samen het karakteristieke Hotel. Vlakbij Amersfoort is dit een plek waar u heerlijk kunt ontspannen. Het Hotel biedt een ongedwongen sfeer en heeft persoonlijke service tot een kunst verheven. Of u nou de natuur intrekt of het sfeervolle oude centrum van Amersfoort ontdekt met zijn vele winkels en gezellige terrassen, het is aan het eind van de dag heerlijk thuiskomen bij deze locatie. In ons restaurant, ’t Backhuys, tafelt u in informele oud-Hollandse sfeer. En wilt u helemaal tot rust komen? Laat u dan verwennen in ons Wellness Centre.

Wellness – heerlijk ontspannen
Af en toe ontsnappen aan de waan van de dag is geen overbodige luxe. Het is nodig om in balans te blijven. Bij THALGO Spa & Beauty Hoevelaken bent u aan het juiste adres voor ultieme ontspanning. Verwen uzelf met een van onze verschillende behandelingen en kom tot rust in ons Wellness Centre wat onder meer sauna’s, bruisbaden en een fitnessruimte biedt. Ook is het heerlijk om samen met vriendinnen, partner of familieleden hier te ontspannen.

Kamers en Faciliteiten
Reguliere kamer
Comfortabel en stijlvol ingerichte hotelkamer, gelegen in een aparte vleugel van het hotel.

Deluxe kamer
Een royaal opgezette hotelkamer met een stijlvolle inrichting en veel licht. Op deze kamer kunnen maximaal drie personen verblijven.

Executive kamer
De Executive hotelkamer is de meest royale hotelkamer met stijlvolle inrichting en een mooie ligging. Op deze kamer kunnen tot vier personen verblijven.

Klik hier voor dit heerlijke Vriendinnen Wellnessarrangement in Gelderland.