Menu
Fietsen / Gelderland / Veluwe / Weekendje weg

Nieuwe Super Aanbieding: Fietsweekend op de Veluwe

Ede en de Veluwe zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Tijdens het fietsen in de omgeving vindt u bossen, heidevelden, heuvels, beekjes, uiterwaarden en zandverstuivingen.

Ontspannen uitblazen in Ede
Ede ligt aan de westflank van de Veluwe en in de zuidelijke Gelderse Vallei. Fietsend kunt u zelf de groene omgeving verkennen. Laat u verrassen tijdens uw fietstocht door de bossen, heidevelden, zandverstuivingen en de prachtige uiterwaardenvan de Rijn.Op korte afstand vindt u diverse attracties zoals Ouwehands Dierenpark, Paleis het Loo, Burgers’ Zoo, Nationaal Park De Hoge Veluwe en het Nederlands Openluchtmuseum.

Lekker hapje eten
In ons Restaurant kunt u terecht voor een ontbijt, lunch, diner of een hapje en een drankje. Alle gerechten zijn bereid met verse producten en zijn seizoensgebonden.

de Veluwe6

Er is genoeg te doen
Ede staat bekend als dé wildgemeente van Nederland en ligt in het midden van de Veluwe. Mogelijkheden om te ontspannen zijn er in Ede te over. Het Museumplein is hét uitgaanscentrum van Ede! Hier is alles wat u zich wenst om eens ontspannen uit te blazen.

Bent u benieuwd wat er allemaal inbegrepen zit in dit super voordelige fietsarrangement op de Veluwe? Zo’n geweldige aanbieding mag u niet missen! Boek nu deze nieuwe super aanbieding: Fietsweekend op de Veluwe.