Menu
Gelderland / Montferland / Overnachten

Redactie TIP: 3=2 Hotelaanbieding in het Montferland

Geniet van deze heerlijke 3=2 aanbieding in het Monferland, Gelderland. Ontdek de prachtige Montferlandse bossen op de fiets of al wandelend. Verblijf 3 nachten en betaal er maar 2 met deze 3=2 aanbieding in het Montferland!

Wegdromen op een prachtig landgoed
Landgoed Montferland is werkelijk uniek gelegen voor Nederlandse begrippen: boven op een 1000 jaar oude, archeologisch beschermde vestingheuvel, een zogenaamde Motte.

Deze Motte is gevormd in de laatste ijstijd. In de 9e of 10e eeuw hebben 1000 mensen in een jaar tijd een droge gracht om deze Motte gegraven en het zand dat hier uit kwam er bovenop gegooid. Zo is de Motte kunstmatig 7 meter verhoogd, en bereikte een hoogte van 68 meter boven NAP.

Landgoed Montferland ligt aan het einde van een 1100 meter lange oprijlaan, die kronkelt door het schitterende Montferlandse bos. Landgoed Montferland is een kleinschalig bedrijf met 8 hotelkamers, een à la carte restaurant, een open wijnkelder, een rookruimte annex bar, een terras met prachtig uitzicht op Duitsland, en 3 zalen, waarvan de oudste dateert uit 1699.

De hotelkamers zijn o.a. voorzien van bad met nekrol om heerlijk te ontspannen, douche, toilet, föhn, badmantels, broekenpers, minibar, kluisje, digitale flatscreen tv’s en uiteraard gratis draadloos internet.

Restaurant Graaf van den Bergh
Het à la carte restaurant Graaf van den Bergh straalt romantiek, warmte en rust uit. Naast een keur aan kaartgerechten, gericht op de diverse seizoenen zoals de aspergetijd en het wildseizoen, bieden wij een gevarieerd dagmenu van 3, 4 of 5 gangen. Het restaurant is op maandag en dinsdag gesloten voor het diner. Uiteraard is het dan wel gewoon geopend voor het ontbijt.

De wijnkaart behelst meer dan 170 wijnen, die tevens te bewonderen zijn in onze open wijnkelder. En voor de liefhebber van een goede sigaar heeft Landgoed Montferland een knusse rookruimte met humidor.

Profiteer ook van deze heerlijke 3=2 Hotelaanbieding in het Montferland!

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland