Menu
Gelderland / Veluwe / Weekendje weg / Wellness

Redactie TIP: Beautyweekend aan de Veluwezoom

Laat u zich heerlijk 3 dagen verwennen in het beauty center op de Veluwezoom in Rheden. Een gezonde geest, in een gezond lichaam, gewoon even heerlijk een weekendje genieten.

Overnachten
“Al meer dan 300 jaar gelegen op één van de mooiste plekjes van Nederland.” Sandton Hotel De Roskam is al sinds 1688 een hotel en is in de loop der tijd uitgebouwd tot één van de meest complete en sfeervolle hotels van de Veluwe. Door ons gastvrije team wordt u met alle egards verwelkomd en kunt u genieten van de sfeervolle ruimtes, fijne kamers en sublieme keuken.Fietsen en wandelen over de Posbank, shoppen in Arnhem of deelnemen aan een goed verzorgde training of vergadering: u bent op uw plek in Sandton Hotel De Roskam. Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in ons hotel op de Veluwe!

Kamers
Onze comfortabele kamers zijn ruim en voorzien van toilet, douche/bad, föhn, Flatscreen-TV, ipod docken telefoon. Tevens beschikken diverse kamers over eigen terras of balkon. In totaal beschikken wij over 58 kamers, alle rookvrij. Een overnachting bij de Roskam kenmerkt zich door veel rust en ruimte zodat u zich na een vermoeiende wandel-, werk- of trainingsdag heerlijk kunt ontspannen.

Faciliteiten
Wellness & Beauty
De tijd waarin wij leven vraagt steeds meer van ons lichaam. Neemt u de tijd om te ontspannen, onthaasten en relaxen? Dit kan bij Sandton Hotel De Roskam, die u van alle gemakken voorziet, want een gezonde geest, in een gezond lichaam vinden wij zeer belangrijk. Naast onze comfortabele hotelkamers beschikt ons hotel over een infrarood Sauna, Solarium & Fitness. Middels deze faciliteiten en het landelijke & idyllisch gelegen hotel kunt u geheel tot rust komen en een frisse doorstart maken.

Eten & Drinken
In onze prachtige boerderij is Grand Bistro “1688” gesitueerd. Hier kunt u terecht voor een culinaire lunch of diner uit de keuken van onze chef Marc Crijns. Tevens verzorgen wij hier groepsdiners van 2 – 40 personen.De boerderij isuitermate geschikt voor recepties, feesten en partijen. Ook hier geldt dat u exact kunt aangeven wat uw wensen zijn, zodat u er altijd van verzekerd bent dat u een leuk verblijf zult hebben

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Het uitje heeft een gemiddelde van een 7,0!
“Prima hotel, gastvrij personeel. Het hotel was volledig bezet, waardoor het bij ontbijt wat dringen was en bezette tafels. Wij hadden een prima kamer, goede bedden, fijne douche. 2 nachten geboekt met beauty arrangement bij Veluwezoom.”
Anoniem geeft een 7.

Wilt u ook eens heerlijk genieten van een Beautyweekend aan de Veluwezoom?