Menu
Actief uit / Gelderland / Wandelen

Redactie TIP – Weekendje of Midweekje wandelen in Gelderland – Montferland

Bewandel de vele mooie bospaden van het Montferland! Deze Wandeltrip kunt u de hele week boeken en vanuit het hotel wandelt u zo een adembenemend mooi natuurgebied in Gelderland in.

Weekendje of Midweekje wandelen in Gelderland
Genieten van de heerlijke omgeving, de rust en het natuurschoon doet u uiteraard in en vanaf “Hotel Zonneheuvel”. Of u nu wilt fietsen, wandelen, cultureel bezig wilt zijn of wilt luieren, deze mogelijkheden en nog zoveel meer heeft het “Montferland” u te bieden.

Het hotel
De faciliteiten van ons hotel sluiten hier perfect bij aan, u kunt lekker luieren in onze lommerrijke tuin of genieten van ons gezellig terras.
Verder beschikken wij over een stijlvol gastenrestaurant, een gezellig “bruin café” en een sfeervolle lounge, waar u op elk moment van de dag een hapje of drankje kunt nuttigen.

Ons familiehotel is gelegen in het knusse, vriendelijke en gastvrije dorp Beek (aan de Duitse grens) in de directe nabijheid van ±2.000 ha. “Montferlandse bossen”, waardoor een prachtig netwerk van wandel-, fiets en rijwegen loopt. Ook “De Byvanck”, (direct gelegen achter ons hotel) een groot landgoed van 100 ha., is een prachtig stuk natuurschoon.

Kortom, een uitermate geschikt vakantiehotel waar u nog kunt genieten van de rust en de natuur!

Benieuwd wat voorgaande gasten van dit arrangement vonden?
Wij waren zo tevreden dat we er 2 nachten bij geboekt hebben ,
Goede kamer en service goede bedden [heel belanrijk] Heerlijk eten
prachtige omgeving en zeker voor herhaling vatbaar.
Klein min puntje geen fohn en de douce was beetje klein

Wilt u meer weten over deze geweldige Wandel aanbieding in Montferland?

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland