Menu
Achterhoek / Gelderland / Weekendje weg

Review TIP: Golfweekend in de Achterhoek

Houdt u van golfen, luxe genieten en heerlijk eten? Dan bent u bij dit hotel aan het juiste adres. In de prachtige natuurschoon van de Achterhoek is golfen niet alleen een sport maar ook een groot genot! Kom heerlijk een weekendje golfen in de Achterhoek.

Golfweekend in de Achterhoek
Golf & Countryclub De Graafschap, een 18 holes par 72 golfbaan is op een unieke manier aangepast aan de natuurlijke omgeving en gelegen midden in het prachtige Achterhoeks coulissenlandschap. Bij terugkomst zorgen wij voor een heerlijk diner met typische streekgerechten.

Genieten in Lochem
“Genieten” staat centraal in ons hotel in Lochem, waar u in een sfeervolle en bosrijke omgeving van Lochem prettig en ongestoord kunt genieten. De fantastische ligging, de accommodatie en zeker de sfeer, bieden u alle mogelijkheden om ieder verblijf tot een succes te maken!

De veelzijdige omgeving zal u verrassen! Buiten een dag heerlijk golfen is dit een ideaal startpunt voor een mooie wandel- of fietstocht door de omgeving. Onderweg komt u de leukste plekjes tegen, wat dacht u van verse melk drinken uit een melktapje, wijn proeven bij een Achterhoekse wijngaard of een bezoekje aan een kaasboerderij.

Golf & Countryclub De Graafschap
Verscholen in het prachtige Achterhoekse coulisselandschap vindt u Golf & Countryclub De Graafschap. Een schitterend golfcomplex, dat zowel de beginnende als geoefende golfer weet te boeien. Het terrein is fraai aangelegd en wordt perfect onderhouden. De totale lengte voor de heren is 6.057 meter en voor de dames 5.277 meter. Waterpartijen, verschillende doglegs, smalle fairways en terreinwisselingen maken uw rondje golf op de Lochemse Golf- & Countryclub ‘De Graafschap’ tot een mooie en ware uitdaging.

Golfweekend in de Achterhoek

Bent u benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Dit arrangement heeft een gemiddelde van een 8,6!
“Prima hotel, alle afspraken liepen goed ook met de golfbanen. Zeer aan te raden.”
Carel Coops geeft een 10.

“Uitstekend hotel, prima bediening, heerlijk arrangement. Mooie omgeving met voldoende keuze voor activiteiten.”
Heleen Feijtes geeft een 9.

“Was prima verzorgd.”
E. Treur geeft een 8.

Wilt u ook eens genieten van een Golfweekend in de Achterhoek?

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland