Menu
Actief uit / Dagje Uit / Gelderland / Veluwe

Review TIP: KIDS FOR FREE Zondagmiddag arrangement op de Veluwe

Lekker en uitgebreid eten, drinken en leuke activiteiten doen met de familie op de Veluwe. Een super gezellige middag voor jong en oud en al te boeken vanaf 2 personen. U hoeft zich dus geen zondag meer te vervelen!

Programma voorbeeld
14.00 uur: Ontvangst met Koffie, thee, ranja en cake

14.30 uur: Leuke games: Langlaufen, curlen, tafeltennissen, klimmen, handboogschieten, Mega Carrera racebaan, tennissen en een speelhoekje voor de allerkleinsten

16.30 uur: Gezellig met elkaar een drankje drinken

17.00 uur: Opening 3 gangen buffet. Voor ieder wat wils! Een heerlijk soepje vooraf en u heeft de keuze uit heel veel soorten vlees-, en visgerechten, dagverse aardappelen en groenten, rauwkostsalades en als afsluiting een heel lekker ijsje.

19.00 uur: Einde

Activiteiten voor de hele familie
Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Review: “Wij hebben allemaal van klein tot groot een super gezellige middag gehad. Alles was tot in de puntjes verzorgd. De koffie met cake, het borreltje en het eten waren echt perfect. Leuke spelletjes. Complimenten voor het team van medewerkers.”

Klik hier voor meer informatie over dit heerlijke KIDS FOR FREE Zondagmiddag arrangement op de Veluwe!