Menu
Gelderland

TIP: Heerlijke High Tea op een Landgoed in Gelderland

Kom gezellig met vriendinnen, familie of voor een vrijgezellenfeestje genieten van een heerlijke high tea op een prachtig landgoed gelegen op een unieke plek in het groene en bosrijke Montferland.

High Tea
De high tea bestaat uit bonbons, koekjes, petit four, cake, muffins, brownies, scones met jam, sandwiches, gevulde minipasteitjes enquiche.

Uiteraard is de thee onbeperkt tijdens de high tea.

Landgoed Montferland
Landgoed Montferland is werkelijk uniek gelegen voor Nederlandse begrippen: boven op een 1000 jaar oude, archeologisch beschermde vestingheuvel, een zogenaamde Motte.
Deze Motte is gevormd in de laatste ijstijd. In de 9e of 10e eeuw hebben 1000 mensen in een jaar tijd een droge gracht om deze Motte gegraven en het zand dat hier uit kwam er bovenop gegooid. Zo is de Motto kunstmatig 7 meter verhoogd, en bereikte een hoogte van 68 meter boven NAP.

Landgoed Montferland ligt aan het einde van een 1100 meter lange oprijlaan, die kronkelt door het schitterende Montferlandse bos.

High Tea Landgoed Montferland

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden? Dit uitje heeft een gemiddelde van een 9,5!
“Een geweldige plek boven op een berg met een geweldig uitzicht! We hebben erg genoten van de high-tea met heel veel lekkers. We komen zeker een keer terug!”
Andrea van Aart geeft een 10.

“De high tea bij hotel Montferland was geweldig. Goed verzorgd, erg lekker en ontzettend gastvrije bediening. Zeker een aanbeveling waard.”
Jannie Derksen geeft een 9.

Wilt u ook eens culinair genieten van een High Tea op een Landgoed in Gelderland?