Menu
Gelderland / Kerst / Veluwe

Top 3: Kerst in Gelderland

Wil jij tijdens de gezelligste dagen van het jaar ook genieten van de prachtige natuur? Dan zit je in de provincie Gelderland op de juiste plek! Aan de rand van de Veluwe hebben wij verschillende arrangementen die jou de mogelijkheid bieden om zowel te genieten van de natuur als gezellig kerst te vieren.

Ben jij op zoek naar enkel een avondje uit met de kerstdagen? Dan zit je met het Familie kerstbuffet ( zeer uitgebreid ) met super leuke activiteiten in Gelderland zeker op de goede plek. Je wordt tussen 15.00 en 15.30 uur ontvangen waarnaar je heerlijk kunt gaan genieten van een gezellige middag/avond. Tijdens dit arrangement krijg je een heerlijk uitgebreid kerstbuffet met drankjes en kunnen zowel jong als oud verschillende activiteiten doen. Een avond kerst om nooit te vergeten!

Verleng jij liever die gezellige avond? Dan is het Vier Kerst op de Veluwe – 2 daags Kerstarrangement inclusief diner en drankjes het arrangement dat jij zoekt! Je kunt met dit arrangement zelf kiezen op welke dag jij wenst aan te komen in het prachtige hotel. Tijdens jouw verblijf kun je genieten van een heerlijk diner met drankjes en een lekker ontbijtbuffet. Alle benodigdheden voor een onbezorgde kerst!

Voor wie graag alle 3 de dagen er een feestje van wilt maken, kan dat doen met het 3-daagse Kerstspecial – Genieten op de Veluwe tijdens de Kerstdagen. Je overnacht in een prachtig hotel in het Gelderse Elspeet aan de rand van de Veluwe. De dagen begin je goed met een kerst ontbijtbuffet en je eindigt met een kerst dinerbuffet. Als kers op de taart krijg je ook een fles wijn op de kamer.

En waar vier jij de kerst dit jaar?

Met vriendelijke groeten,

Mélanie