Menu
Familie & Kinderen / Gelderland / Weekendje weg

TOP 5: Geniet van een Familieweekend op de Veluwe

Wilt u in de Kerstvakantie ook genieten van een paar dagen ertussen uit met de Kids? Even lekker genieten van elkaar en de heerlijke frisse winter wind. Lekker samen ertussenuit om te wandelen, fietsen of een pretpark te bezoeken op de Veluwe.

Speciaal voor de kinderen hebben we bij een aantal locaties de aanbieding KIDS FOR FREE. Dit betekent dat kinderen gratis verblijven bij minimaal 2 betalende volwassenen. Wat een leuke aanbieding, hè? Zo is het nog eens leuk en voordelig om lekker samen een weekendje of een paar dagen ertussenuit te gaan.

Vooral op de Veluwe is het aanbod zeer groot. In de buurt van deze prachtige hotels zijn er vele bezienswaardigheden die ook voor de kinderen leuk zijn. Denk eens aan Burgers’ Zoo, Ouwehands Dierenpark, het Openlucht Museum, Kröller Möller Museum of gewoon lekker wandelen op de Veluwe. Liever naar een ander deel van Nederland? Ook in Drenthe en Valkenburg zijn de mogelijkheden divers en kunt u met uw gezin genieten van een op en top Verwenarrangement.

Bekijk nu onze TOP 5 voor een compleet verzorgd Familieweekend op de Veluwe en kom even helemaal tot rust samen met uw gezin.

  1. Weekendje weg op de Veluwe
  2. Burgers’ Zoo Familie uitje – familiehotel Doorwerth op de Veluwe
  3. KIDS for FREE familiearrangement – 2=1 SUPER aanbieding
  4. SUPER nachtje weg op de Veluwe – KIDS for FREE
  5. 2-Daags dierentuin familieweekend in Gelderland – TOP hotel in het bos

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl