Menu
Achterhoek / Actief uit / Gelderland

TOP 5: Uitjes op de IJsselboerderij in de Achterhoek

IJsselboerderij in de Achterhoek – Uitje op de Boerderij
Beleef het samen

Zin een heerlijk familiefeest? Deze partyboerderij, 4 bedrijven onder één dak! In- en Outdoor-Activiteiten, Binkie-4-You-Speelparadijs en Catering. Wij bieden voor iedereen wat wils. Voor jong en oud (van 2 tot 1400 gasten). We maken van iedere Party een ware happening! Familiedag, vriendenuitje of teamuitje.

Faciliteiten

Deze partyboerderij is meer als een party boerderij. Wij bieden u vertier van groot tot klein zoal voor de kleintjes een overdekt speelparadijs van 1000 m2 een waar spektakel waar u geen kind aan ze heeft. We hebben 3 veschillende zalen en voor activiteiten kunt u bij ons terecht voor o.a. levendtafelvoetbal, buks-boog schieten, 4×4 rijden, solextochten, quadrijden, diverse spelshows en tochten. We bieden ongeveer 80 arrangementen dus voor ieder wat wils!

Ligging

De partyboerderij is gelegen aan een dode tak van de ijssel in het prachtige gebied in het midden van Nederland op een kwartier van Arnhem. We zijn omgeven door groene landerijen en op steenworp afstand van de ijssel.

Deze geweldige locatie in Doesburg heeft veel leuke arrangementen. Voor vandaag heb ik 5 Actieve Uitjes in de Achterhoek op de Boerderij voor u uitgelicht. Geschikt voor het volgende familieuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of zomaar met vrienden. Bekijk nu onze TOP 5 voor een Actief uitje in de Achterhoek op de Boerderij.

TOP 5 Uitjes op de IJsselboerderij in de Achterhoek
  1. Familie reunie – Gezellig familie uitje met de hele familie in Gelderland
  2. Boerenspel arrangement – Groepsuitje op de boerderij
  3. Extreem motorisch arrangement – Groepsuitje met actie en sensatie
  4. Super zeskamp – Actief groepsuitje in Gelderland
  5. Zondagarrangement – Middagje plezier voor jong en oud

Met recreatieve groet,
Linda Brugman

Recreatief.nl

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland