Menu
Achterhoek / Gelderland / Weekendje weg

TRIP TIP: Vakantie Special in de Achterhoek

Zin om er even een paar dagen tussenuit te gaan? Geniet van deze 3-daagse Vakantie Special in een historische villa in Doetinchem.

Geniet van deze heerlijke vakantie special in de Achterhoek. Te boeken tussen 6 – 12 februari en van 21 februari – 6 maart. Profiteer nu van deze geweldige aanbieding en bezoek de leuke stad Doetinchem. In de nabije omgeving zijn er prachtige fiets- en wandelroutes beschikbaar om de omgeving per fiets of al wandelend te verkennen.

Het hotel
Laat u verrassen door het schitterende monumentale en karakteristieke gebouw, het eigentijdse interieur, het professionele personeel maar vooral de relaxte sfeer. Het hotel ligt in een prachtig park op 5 minuten loopafstand van het centrum van Doetinchem. Het hotel is geen slaapplaats maar een beleving!

De kamers
Alle 42 hotelkamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Zo staat in onze Landleven kamer een Skoonbed, is er een digitaal verlichtingssysteem en moderne audio – en tv apparatuur. De stijlvolle shutters zorgen bovendien voor een unieke lichtinval.

Waterpretkamer
Kies je voor deze kamer dan ontkom je niet aan een goeie baddersessie! De grote badkamer is namelijk het middelpunt van de waterpretkamer. Of je nu kiest voor een infrarood sauna, een jacuzzi of een stoomdouche; het wellnessgevoel is hier ongekend!

Romantische kamer
Een must voor romantici! Blikvanger in de kamer is de prachtige badkuip, uiteraard voorzien van heerlijk geurende producten. Verder hangt er verleidelijke kunst en beschikken een aantal kamers over een loft. Voor optimale romantiek bestel je een champagnepakket en/of een wellnesspakket bij de receptie!

Lifestyle kamer
Lifestyle kamers hebben een eigen stijl en inrichting waarin de sfeer van het historisch gebouw is gecombineerd met eigentijds design. Opvallend is het gebruik van warme kleuren en stoffen en de speciale aandacht voor kunst. Het digitale verlichtingssysteem, de XL Auping bedden en de Amerikaanse shutters completeren een stijlvolle kamer.

Geniet ook van de Vakantie Special en Weekendje Weg in de Achterhoek.

Wilt u meer TIPS lezen voor Beleef de Achterhoek?

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland