Menu
Gelderland / Overnachten / Veluwe / Weekendje weg

Weekendaanbieding: 3-daags Wild arrangement op de Veluwe

Ook zo wild van wild? Ga op pad met een boswachter en spot wild op de Veluwe, om ’s avonds aan te schuiven voor een wild diner. Ga zelf ’s ochtends heel vroeg op pad, dan spot je de meeste dieren op de Veluwe. Blijf aansluitend slapen in een prachtige Finse Chalet.

Anders overnachten
Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar ’s avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht. De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi. Op de begane grond staan twee eenpersoonsbedden. Het derde bed is alleen met een trapje te bereiken.

Programma
Dag 1:
13.00 uur: Ontvangst met warme chocolademelk. Vervolgens inchecken in Finse Chalets op de Veluwe 14.00 uur: Wandelen en wildspotten (optioneel met de boswachter erbij) 16.30 uur: Gluhweintje drinken bij de haard
18.30 uur: Wildproeverij*: geserveerd op een grote houten plank kunt u genieten van de lekkerste gerechtjes van de Veluwe. * Buiten het wildseizoen serveren wij een Veluweproeverij.

Dag 2:
07.30 uur: Ga vroeg uit de veren om zelf wild te spotten! U krijgt een route mee voor onderweg.
09.00 uur: Ontbijten Rest van de dag vrij programma. Wandelen, fietsen, e-scooter rijden, e-bike tocht op de Veluwe is allemaal mogelijk! Deze kosten zijn niet inclusief. Ook zijn er genoeg leuke bezienswaardigheden en leuke dorpjes (bijv. Bronckhorst) om te bezoeken.

Dag 3:
09.00 uur: Ontbijt 11.00 uur: Uitchecken

Geniet ook van dit heerlijke 3-daags Wild arrangement op de Veluwe!, wild eten en wild spotten!