Menu
Dagje Uit / Gelderland

19 en 20 oktober: Landgoedfestijn op Landgoed Zwaluwenburg

Vier de herfst op landgoed Zwaluwenburg!

Op pad met de boswachter. Opwarmen met een kop zelfgemaakte kruidenthee bij Zorgboerderij Westbroek. Allerlei lekkernijen proeven. En een herfstboeket plukken in de A.Vogel tuinen. Kortom: Vier op 19 en 20 oktober met het hele gezin de herfst op het Landgoedfestijn Zwaluwenburg!

Tweede editie
Na het succes van het allereerste Landgoedfestijn vorig jaar besloten de organisatoren: dit doen we beslist weer! Dus slaan het Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK), zorgboerderij Westbroek en de A.Vogel tuinen de handen weer ineen voor Landgoedfestijn 2.0. Een gezellig en knus festijn waar je oók nog eens wat van opsteekt. Wilfred Schenk, hoofd A.Vogel tuinen: “We willen bezoekers de schoonheid van het landgoed laten ontdekken, de natuur laten ervaren en ze laten zien wat landgoed Zwaluwenburg ons allemaal te bieden heeft. Dit alles verpakt in een gezellig festijn voor jong en oud.”

Activiteiten Landgoedfestijn
Tijdens het Landgoedfestijn op 19 en 20 oktober is Zwaluwenburg het decor voor een gezellig dagje uit. Van 10:00 uur tot 16:00 zijn er o.a. kaboutertochten voor de allerkleinsten, excursies en workshops (bijv. kruidenazijn maken) voor jong en oud, proeverijen, verschillende marktkraampjes met (streek)producten en bloemplukken in de A.Vogel tuinen. Entree is gratis, voor sommige onderdelen wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Landgoedfestijn Zwaluwenburg

  • Adres: Eperweg, ‘t Harde
  • Datum: 19 en 20 oktober, van 10:00 tot 16:00 uur.
  • Kosten: gratis entree (voor sommige activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd).