Menu
Gelderland / Hotels / Kerst / Overnachten / Winter

2 daags Kerstarrangement in Zutphen

Lekker weg tijdens de Kerstdagen en genieten in historische sferen? Alleen al in het hotel zelf komt de historie u tegemoet, met architectuur uit de zeventiende eeuw en schilderijen uit de zeventiende en achttiende eeuw. Vanuit het hotel loopt u door de kronkelende straten en steegjes van het oude centrum.

Kerst vieren in Zutphen
De Kerstdagen staan alweer zo voor de deur. Volop gezelligheid, vreugde en romantiek, livemuziek, kaarslicht en heerlijk dineren op het oudste plekje van Zutphen in een schitterende entourage. Meer heeft u toch niet nodig voor de perfecte Kerst?

Zutphen de oudste Hanzestad van het land!
Zutphen, een liéf stadje. Prachtige binnenstad met mooie, doorleefde oude straatjes, promenades als de Beukerstraat en de Lange Hofstraat, volop bijzondere winkels en afgeladen terrassen. Zutphen is dé Historische Hanzestad in de Achterhoek. Ontdekt prachtige monumenten, schattige huisjes, vestingwerken en hofjes in Zutphen. Maar ook kunt u er heerlijk winkelen. Koffie en theehuis De Pelikaan schenkt al jaren lang de beste koffie van Nederland. Zutphen is bij uitstek geschikt voor een stedentrip maar ook de natuur is heel dichtbij. Tijdens de kerstdagen kunt u een bezoek brengen aan het Dickens Museum in Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland. Nog een leuke tip is een bezoek aan Paleis ’t Loo dat helemaal in kerstsfeer is omgetoverd.

Meer informatie over dit 2-daags Kerstarrangement in Zutphen?