Menu
Gelderland / Kerst / Winter

Aanrader: 2 Dagen genieten met Kerst aan de IJssel

Culinair genieten van een 5-gangen diner en een Christmas tea, even wegdromen in een mooi hotel aan de IJssel, … Kortom, voor een onbezorgde kerst is deze 2-daagse Kerstaanbieding een absolute aanrader.

Een witte kerst kunnen wij u niet garanderen. Een culinaire wel!
Een witte kerst kunnen wij u niet garanderen. Een culinaire wél! Kerst is de tijd van jarenlange tradities en het weerzien met familie, vrienden en bekenden. We nodigen u bij deze uit om het jaar te komen afsluiten in een unieke sfeer!

Voor een kerst in stijl
Aan de rand van de rivier de IJssel en aan de rand van het stadspark van Deventer ligt het IJsselhotel. Dit IJsselhotel is sinds november 2007 geopend in een neoklassiek negentiende-eeuwse pand dat volledig in ere is hersteld en is uitgebreid met een prachtige nieuwe hotelvleugel. Laat u verrassen door de serene en authentieke atmosfeer van lang vervlogen tijden.

Kom zelf ontdekken hoe het heden en verleden naadloos in elkaar overvloeien. Het befaamde Rijksmonument is via een pontje, de aanlegsteiger is voor de deur, met de historische Hanzestad verbonden. In dit pittoreske plaatje is het IJsselhotel aangekleed in sprookjesachtige kerstsfeer. Zeker wanneer het gesneeuwd heeft, doet het oude pand, in combinatie met de subtiele avondverlichting, bijna sprookjesachtig aan.

U kunt vanaf aankomst volop gaan genieten van de goede dingen van het leven.

In een persoonlijke en ongedwongen sfeer bieden wij u een speciaal kerstarrangement aan. De gehele brigade van het IJsselhotel staat voor u in de startblokken om u een onvergetelijke kerst te laten beleven. De keukenbrigade zal u culinair laten genieten van heerlijke kerstmenu’s en het bedieningsteam zal de menu’s voorzien van speciaal geselecteerde wijnen.

Meer weten over dit 2 Daags Kerst arrangement in Deventer?