Menu
Gelderland / Veluwe / Vriendinnenweekend / Weekendje weg

3-Daags vriendinnenweekend vol gezelligheid op de Veluwe

Lekker op stap met de meiden

Zijn jij en jouw vriendinnen op zoek naar een leuk vriendinnenuitje in de prachtige natuur? Dan is dit arrangement zeker iets voor u!

Jullie gaan met dit arrangement 3 dagen op pad in de prachtige omgeving van de Veluwe. Als jullie bij het mooie hotel aankomen, kan jullie weekend goed beginnen met het heerlijke kopje koffie met huisgemaakt gebak en het welkomstpakketje. In de avond kunnen jullie genieten van een heerlijk diner en in de ochtend kunnen jullie rustig wakker worden met een uitgebreid ontbijt. Om samen met de vriendinnen op pad te gaan krijgen jullie leuke fiets- en wandelroutes mee en een entree voor het Nationaal Park de Veluwezoom. Klinkt dat niet als een geslaagd uitje?

Overnachten aan de rand van de Veluwe

Jullie overnachten in een prachtig hotel gelegen in het dorpje Otterlo aan de rand van de prachtige Veluwe. Je kan hier terecht om prachtige fiets- of wandeltochten te maken, een museum te bezoeken of te genieten op één van de gezellige terrasjes die in de omgeving zijn. Willen jullie het vriendinnenuitje combineren met een dagje shoppen? Dan is deze omgeving  perfec! Met steden als Arnhem en Nijmegen in de nabije omgeving, kunnen jullie heerlijk een dag op pad om lekker te shoppen.

Nodig snel jouw vriendinnen uit en ga op stap met het Vriendinnenuitje op de Veluwe – 3 dagen gezellig genieten!