Menu
Achterhoek / Avondje uit / Gelderland

UIT TIP: 25 maart De Mega Foute Discoparty in de Achterhoek

Deze avond is zeer geschikt voor gezellige mensen.

Henry verzorgt met zijn ‘drive-in- show’ en plaatjes een vier en een half uur durende show. Henry is een feestbeest en zanger/entertainer. ‘De foute avond’ is entertainment pur sang. Mensen willen entertainment en dat is wat Henry weet te brengen. Als ‘Henry Amsterdam’ is hij de ietwat overdreven, brutale, steenrijke, gevierde artiest, die het u en uw klanten naar de zin maakt.

Na de show van Henry is er een optreden van de ‘foute vriend van…’ niemand minder dan Koos de ‘Moppentapper’. En als klapstuk van de avond wordt op het podium de wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord gespeeld.

Op deze avond worden er foto’s gemaakt van de gasten en direct vertoond op grote plasma schermen. Deze foto’s zijn ook te downloaden vanaf de eerste werkdag na het optreden.foude-avont

U behoort natuurlijk tot de bezoekers van deze geweldige, sfeervolle avond! U mag zelf muzikale verzoekjes indienen. Wilt u alleen oude, foute muziek, of een mengeling? Mag er een blokje foute ‘house’ in of liever niet? Het is uw feest.

Vanzelfsprekend mist u de gezellige Nederlandstalige muziek niet. Denk bijvoorbeeld aan André Hazes, Koos Alberts, Frans Bauer, maar ook aan Frank van Etten, Lucas en Geja, BZN, LUV en Maywood. En wat dacht u van The Cats, George Baker en Bonny St. Claire. Op deze muziek kunt u even lekker dansen met uw man of vrouw. Of misschien wel met de buurvrouw of de directeur. Kies maar wie u wilt. Alles mag op deze ‘foute avond’.

Verder is er een grandioos buffet. Misschien eet u wel haring met slagroom en beenham zonder ham. Het wordt in elk geval smullen. Dit is een feestavond, waarvan u volop geniet van begin tot eind.

Natuurlijk ontbreken ook de bingoballen niet. Er zijn tal van ‘foute prijzen’ te winnen zoals pannensets, cd’s, een diner voor twee en als hoofdprijs een weekend weg. Deze prijzen worden in hoog tempo weggegeven. Zo zie je maar weer: dit is een geweldig feest!

Klik hier voor meer informatie over het Themafeest De Mega Foute Discoparty in De Achterhoek op 25 maart!

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland