Menu
Actief uit / Gelderland / Veluwe

Familieuitje op de Veluwe met KIDS FOR FREE !

Lekker en uitgebreid eten, drinken en leuke activiteiten doen met de familie op de Veluwe. Een super gezellige middag voor jong en oud en al te boeken vanaf 2 personen. U hoeft zich dus geen zondag meer te vervelen!

Kijk ook eens naar ons artikel om over familie uitje organiseren

Het programma is helemaal naar wens in te vullen en zelf door u in te vallen qua tijden. Bij aankomst wordt u ontvangen met een warme consumptie en warme apfelstrudel. Jammie!

Als u weer helemaal opgefrist bent van de lange reis en lekker hebt genoten van een bakje koffie en wat lekkers begint het actieve gedeelte. Doe mee met de leuke zondagmiddaggames zoals langlaufen, curlen, tafeltennissen, klimmen, handboogschieten, Mega Carrera racebaan, pistoolschieten en tennissen. Ook is er aan de allerkleinsten gedacht. Zij kunnen lekker spelen in de speelhoek.

Na al deze actieve spelen is het tijd om te denken aan de inwendige mens. Lekker gezellig bijkletsen met elkaar en een drankje drinken met stokbrood en kruidenboter. Aansluitend wordt het 3-gangenbuffet geopend waarvan u lekker kunt smikkelen en de dag nog eens door kunt nemen met uw gezelschap.

Lekker toch, zo’n actief dagje uit?

Klimwand

Klimwand

Activiteiten voor de hele familie
Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Dit arrangement wordt aanbevolen door onze klanten:
“Een bijzondere belevenis voor de hele familie.Personeel erg behulpzaam, vriendelijk en verrassend. Eten en drinken ruim voldoende en zeker ook verrassend. We hebben genoten met de kinderen en kleinkinderen. Zeker de moeite waard.”
Boukje Ruiter geeft een 7.

Wilt u ook eens lekker een dagje genieten met KIDS for FREE – Zondagmiddag arrangement op de Veluwe?