Menu
Dagje Uit / Gelderland / Veluwe

Nieuw: Groepsuitje Luchtbuks schieten op de Veluwe

U wordt in teams ingedeeld om vervolgens in kleine groepjes kennis te maken met één van de 3 schiettechnieken, namelijk: Handboogschieten, Luchtbukschieten of Kleiduifschieten. Geniet ook van dit groepsuitje luchtbuks schieten op de Veluwe.

De 3 schiettechnieken
Handboogschieten met Wilhelm Tell finale
Iedereen krijgt de kans om deze edele sport onder de knie te krijgen. Trek depees naar achter, kijk over de pijl, richten … en schiet! Is de roos geraakt? Na een aantal ronden zal er gekeken worden wie de beste schutter is. De beste schutter uit elk team mag proberen om de appel op het hoofd van Wilhelm Tellte doorboren …

Luchtbuks schieten
Elk teamlid krijgt een aantal pogingen om zoveel mogelijk punten bij elkaar te schieten. Laden, richten, vuur … Vandaag hebben we verschillende targets vooru. Schiet op ijzeren zwijntjes, plastic handjes of de welbekende schietschijf. Wie heeft een vaste hand en schiet zo de meeste punten bij elkaar?

Boogschieten

Laser kleiduivenschieten
Het laser kleiduivenschieten is een activiteit waar iedereen plezier aan kan beleven. De deelnemers gebruiken echte omgebouwde 12 kaliber geweren met een infrarood straal waarmee op kleiduiven wordt geschoten die door een installatie worden gelanceerd. Mikken en de trekker op het juiste moment overhalen, dat is de kunst. Een rood of groen lampje laat de schutter zien of hij raak schiet of dat hij het doel mist. Welke schutter behaalt de meeste punten binnen zijn team? En welk team wordt uitgeroepen tot de beste op dit onderdeel?

Culinaire Combinatie
Het is ook mogelijk om dit arrangement te combineren met een lunch, barbecue of buffet.

Wilt u meer weten over het Groepsuitje op de Veluwe – Handen omhoog of ik schiet?