Menu
Actief uit / Familie & Kinderen / Gelderland / Recreatieparken / Weekendje weg

Aanbieding: Familieweekend op de Veluwe

Met de hele familie een heerlijk weekend weg naar de Veluwe. U verblijft in een comfortabele en luxe bungalow met uw gezelschap. Dit weekend draait om gezelligheid en bij elkaar zijn. Vol met activiteiten waar iedere generatie van kan genieten.

Activiteiten voor Jong en Oud
Opa legt aan zijn kleinkinderen uit hoe hij vroeger speelde zonder een tablet of smartphone tijdens de oudhollandse spellen. Tijdens een lekker buffet wordt u in de watten gelegd met heerlijke gerechten. Kiest ervoor om een huifkartocht te maken en het moois van de Veluwe te ontdekken. Voor wie een heerlijk weekend nader tot elkaar wil komen is dit echt een aanrader. Natuurlijk maakt u tijdens uw verblijf gratis gebruik van bijvoorbeeld de midgetgolfbaan, diverse speeltuinen, binnen-, buitenzwembad, tennisbaan en sportvoorzieningen.

Bowlen Boshoek

Verblijf en Park
U verblijft met uw familie in een luxe 16 persoons bungalow voorzien van 8 slaapkamers, 2 keukens en 2 badkamers. Om het extra gezellig te maken vind u in de bungalow een openhaard. De bungalow is voorzien van complete inventaris om het u gemakkelijk te maken.

Boekbaar van 14 tot 20 personen. Standaard zijn onze bungalows luxe en sfeervol ingericht. Maak uw verblijf comfortabeler door extra dekbedpakketten toe te voegen aan uw reservering. Zeg nou zelf, het is toch prettig niet bij thuiskomst direct weer aan de slag te moeten!

Op het park vindt u zowel een binnenbad als een buitenbad, een supermarkt, diverse speeltuinen, sportpark met tennisbaan en interactieve voetbalmuur, kinderboerderij, kapsalon en restaurant met bowling baan. Voor ieder wat wils dus!

Wilt u ook genieten van deze geweldige aanbieding? Boek dan nu het Familieweekend op de Veluwe.