Menu
Actief uit / Gelderland / Veluwe / Weekendje weg

Nieuw: Golfweekend op de Veluwe

Er even tussen uit en een dag heerlijk golfen op de naastgelegen 18 holes Golfbaan. Na uw golfdag rust u heerlijk uit in het schitterend gelegen hotel midden op de Veluwe waar u zich helemaal thuis zult voelen. Verwen uzelf met een heerlijk golfarrangement en kom genieten met z’n tweetjes of met vrienden.

’s Avonds lekker genieten van een heerlijk 4 gangen diner in restaurant De Kriekel, een nachtje wegdromen in een uitstekende hotelkamer en de volgende morgen staat Het Bilderberg Ontbijtbuffet voor u klaar.

18 Holes Golfbaan met bijzondere uitdagingen en keuzemogelijkheden
Vrijwel het hele jaar door kunt u op zomergreens spelen. Golfclub Heelsum is gelegen op voormalige heide- en zandgronden, water wordt snel afgevoerd; ideaal voor een golfbaan. Het slaan van een bal vanaf de harde zandondergrond is niet alleen prettig, maar maakt ook dat de geoefende speler het gewenste effect aan de bal kan geven. De harde zandgrond zorgt er ook voor dat de bal veel kan rollen. De contouren van de baan geven zo extra uitdaging aan en keuzemogelijkheden in uw slagen. En dan moeten de snelle greens nog bespeeld worden…!

Golfclub het Heelsumse Veld

Golfclub het Heelsumse Veld

Kom tot rust in de sfeervolle hotelkamers
De Deluxe kamer is een sfeervolle, ruim opgezette hotelkamer met veel luxe en comfort. Voorzien van een Twin Bed of Queensize bed en gratis internet. Ideaal voor het bijplaatsen van (kinder-)bedden.

In de Executive kamer voelt u zich thuis in de ruime Villa hotelkamer voorzien van Twin bed, ligbad, balkon en gratis internet.

Komt u met kinderen? Het hotel biedt u alles om u met de hele familie thuis te voelen, zoals familiekamers, kinderbedjes en kinderstoelen. Tot en met 11 jaar is overnachting en ontbijt gratis, met uitzondering van eventuele kosten voor het bijzetten van een (kinder)bed. In het hotel zijn er diverse speelfaciliteiten te vinden. Zo is er een aparte speelkamer met spelletjes, films en kleurplaten.

Leuke uitstapjes in de omgeving
Hotel Klein Zwitserland is gunstig gelegen voor het maken van diverse uitstapjes. Denk aan o.a. het Nationaal Park de Hoge Veluwe met het beroemde Kröller Müller Museum, Het Airborne Museum en het Openlucht Museum. De omgeving leent zich ook prima voor het maken van fiets-,en wandeltochten. Op slechts 5 minuten lopen, ligt Golfbaan het Heelsumse Veld.

Bent u ook op zoek naar een Golfweekend op de Veluwe?