Menu
Familie & Kinderen / Gelderland / Veluwe

Aanbieding: KIDS FOR FREE Familieweekend op de Veluwe

SPECIALE familie-aanbieding: geniet met het hele gezin op de Veluwe en profiteer van dit voordeeluitje. Er op uit met de hele familie doet u absoluut bij dit prachtige 4-sterren hotel.

KIDS FOR FREE !
Kom met het hele gezin naar de Veluwe en laat u verrassen door het prachtig 4-sterren Golden Tulip Arnhem-Doorwerth.

Gelegen in een fantastische bosrijke omgeving maar ook op een steenworp afstand van de Gelderse hoofdstad Arnhem biedt dit hotel vele mogelijkheden. Wandelen en fietsen op de Veluwe, zo vanuit het hotel, maar u kunt ook even shoppen in Arnhem.

Familieweekend GT Doorwerth Restaurant bij Golden Tulip Doorwerth Arnhem

Voor de kids zijn Burgers’ Zoo of Ouwehands Dierenpark absolute aanraders, Nationale Park De Hoge Veluwe met het Kröller Muller; Museum en natuurlijk kunt u hier de welbekende witte fietsen huren voor een tochtje over de heide. Laat uw kinderen het echt oer-hollandse gevoel kennen in het Openlucht Museum of laat ze kennismaken met het koninklijke huis en bezoek Paleis het Loo. Dit is slechts een kleine greep van de leuke dingen die u kunt ondernemen tijdens uw gezellige familie-uitje.

Kortom: voor een fantastisch familie-weekend of lekker zo even met kids ertussen uit is deze aanbieding een absolute aanrader!

Wilt u meer weten over de WeekendAanbieding van deze week: Familie arrangement op de Veluwe – KIDS FOR FREE !?