Menu
Brabant / Dagje Uit / Gelderland / RSS TOP 5 per rubriek per maand

TOP 3 Wie is de Mol? Spannend Groepsuitje

Het welbekende en vooral ook hele leuke spelprogramma Wie is de Mol kunt u in heel veel steden spelen. Zoek de juist provincie en stad en vindt het ludieke spelprogramma, leuk voor een familie-uitje, vrijgezellenfeestje of vriendenuitje.

Uiteraard is het in heel veel andere steden ook mogelijk dan Arnhem, Apeldoorn of Tilburg. Deze drie steden zijn wel drie perfecte steden om het Wie is de Mol spel te spelen met vrienden, collega’s of familie.

Wie is de Mol
Zelfs uw beste vriend is tijdens dit programma niet te vertrouwen want onderlinge competitie, bedrog en venijn staan hier hoog in het vaandel! Lukt het u om ondertussen de mol te ontmaskeren?

Door punten te vergaren middels verrassende en interactieve teambuildings opdrachten en door gebruikmaking van zowel aloude als vernieuwende communicatiemiddelen moet uw team de strijd aangaan met de andere teams.

Het lijkt eenvoudig, niets is minder waar! In uw gezelschap bevindt zich een Mol. Hij of zij zal er alles aan doen om het programma te saboteren en in ieder geval te frustreren als gevolg van zijn of haar geheime missie.

Lukt het u als enige om deze persoon te ontmantelen dan gaat u er met de titel Grand Master vandoor. Of dit ook de winst voor uw team betekent is nog maar de vraag..Graaft u mee?

Bekijk nu onze TOP 3 Wie is de Mol spel in Apeldoorn, Arnhem of Tilburg:

  1. Wie is de Mol in Apeldoorn – spannend groepsuitje
  2. Wie is de Mol? in Brabant
  3. Wie is de mol – Spannend groepsuitje in Arnhem

Niet de stad gevonden die u zoekt? Kijk eens hier voor meerdere Wie is de Mol spellen.