Menu
Actief uit / Gelderland / Veluwe / Weekendje weg

Aanbieding: Ontdek de Veluwe en overnacht in Chalethotel

Wilt u overnachten in luxe chalets? En wat dacht u van een wandeltocht met een échte natuurgids? En uiteraard genieten van een heerlijk 3-gangen Veluwe diner. U wordt helemaal in de watten gelegd bij het ‘Ontdek en proef de Veluwe’ arrangement. Komt u ook genieten? Boek dan nu en profiteer van de lage prijzen.

Activiteiten aanbod
Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Chalet Veluwe

Programma voorbeeld:
Met dit arrangement overnacht u in een luxe chalet. Uiteraard niet voordat u genoten heeft van een overheerlijk 3-gangen Veluwe Diner. ’s Ochtends staat er een heerlijk Veluwe-ontbijt voor u klaar. En wat dacht u van de wandeltocht met échte natuurgids? Deze kunt u zelf inplannen. Misschien vroeg in de ochtend, of toch liever ’s avonds laat? Het is helemaal aan u!

Wilt u ook genieten van deze prachtige aanbieding op de Veluwe: Ontdek en proef de Veluwe – overnachten in een Chalethotel?