Menu
Gelderland / Oud & Nieuw / Veluwe

Nieuw: Vier Oud & Nieuw op de Veluwe

Kom gezellig met familie, vrienden of het gezin oud en nieuw vieren op de Veluwe. Op oudejaarsavond serveren wij een heerlijk 3 gangen buffet en natuurlijk zullen om 00:00 uur de Oliebollen, champagne en vuurwerk niet ontbreken. U overnacht in ons chalet hotel waar u lekker kunt uitslapen.

Het ontbijt wordt op 1 januari tussen 10:00 en 12:00 uur geserveerd. Tijd over? Vanuit u hotel kamer kunt u de poort door naar natuurgebied de Veluwe een wandeling is zeker de moeite waard.

Anders overnachten
Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar ’s avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe.

De chalets zijn onderverdeeld in vier aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.

Op de begane grond staan twee eenpersoonsbedden. Het derde bed is alleen met een trapje te bereiken.

Finse Chalets

Programma Oud & Nieuw
16.00 uur Inchecken in de hotelchalets
17.00 uur Borrelen in ons restaurant
19.00 uur 3-gangen buffet
00:00 uur Hapjes en oliebollen
Nieuwjaar inluiden met champagne en vuurwerk
03.00 uur Einde gezellige avond

1 januari
10.00-12.00 uur Ontbijt
12.00 uur uitchecken

Oud & Nieuw Vieren op de Veluwe? Geniet nu ook van het 2-daags oud en nieuw arrangement op de Veluwe – Gezellig met familie het nieuwe jaar in.