Menu
Gelderland / Veluwe

Aanbieding: Stoer Vriendinnenweekend met Buggyrijden op de Veluwe

Nachtje weg en leuke activiteiten doen met vriendinnen? Dit stoere vriendinnenweekend is inclusief buggy rijden, midgetgolfen, bowlen en gezellig samen tafelgrillen. Voor een uitstekend verzorgd activiteiten programma om samen van te genieten!

Stoer Vriendinnenweekend op de Veluwe
2 Dagen even heerlijk samen, even helemaal alleen met jouw vriendinnen! Wat heerijk. En misschien ook wel een beetje spannend? Word compleet verzorgd tijdens dit arrangement!

Overnachten in een lodge
Comfortabel genieten. Verblijf in een van de Lodges en geniet optimaal van uw welverdiende weekendje weg. Zowel binnen als buitenleven is een geweldige ervaring. Door de openslaande deuren maakt u van de keuken een buitenkeuken. Dat is pas genieten!

De Lodge is een gezellig ingerichte chalet met in het bijzonder een heerlijke houten vlonder voorzien van een loungeset en een gasbarbecue tafel. In het chalet verblijft u in een ruimte waar u gezellig met elkaar eet of bijkomt van een heerlijke dag op de Veluwe.

De Lodge is voorzien van 3 slaapkamers waarvan 1x een 2 persoons bed en nog 2 slaapkamers met beide 2x een 1 persoons bed. De Lodges zijn centraal geleden op het park in een tuin vol met fruitbomen. U geniet volop met uw vriendinnen van wat de natuur te bieden heeft!

De Lodges zijn voorzien van:

  • 3 slaapkamers met 6 slaapplaatsen
  • Badkamer met douche
  • Apart toilet
  • Keuken met volledige inventaris en senseo koffieautomaat
  • Gezellige eethoek
  • Vlonder met loungebank en barbecue

Hoe kan het weekendje er uit zien?
Dag 1
U wordt ontvangen met koffie en gebak
2 Uur buggy rijden
Tafel grillen
Bowlen
Overnachten

Dag 2
Ontbijten
Midgetgolfen
2-Gangen Keuze lunch

Einde arrangement

Wilt u ook genieten van een Stoer Vriendinnenweekend met Buggyrijden op de Veluwe?