Menu
Gelderland / Weekendje weg / Zomer

Augustus aanbieding: Geniet van de Zomer in Gelderland

Een echt vakantiegevoel in eigen land, heerlijk ontspannen op ons prachtige terras en genieten van onze bourgondische keuken, of actief de mooie omgeving verkennen dat is wat u te wachten staat bij deze Zomerspecial!

3-daags Zomerspecial
De ligging en het karakter van deze prachtige verbouwde boerderij maken het geheel tot een waar lustoord voor diegenen die in een historisch object er even helemaal uit willen zijn, met een fabuleus uitzicht over de Montferlandse bossen.Een echt vakantiegevoel in eigen land, heerlijk ontspannen op ons prachtige terras en genieten van onze bourgondische keuken, of actief de mooie omgeving verkennen.

Heerlijk tot rust komen in een prachtige locatie in Montferland
Het hotel heeft een mooie lounge met open haard, sfeervol terras, restaurant op de oude deel en 17 sfeervolle kamers.

Ontdek de Achterhoek
Op de fiets of te voet kunt u de prachtige omgeving rondom Vethuizen leren kennen: de Montferlandse bossen, wijngoed Avitera, Kasteel Bergh in ‘s-Heerenberg, kleinste gemeente van Nederland Bronckhorst. Allen in de nabije omgeving.Volop wandel- en fietsroutes aanwezig, en voldoende folders om leuke uitstapjes te maken.

Gastvrijheid en culinair genieten
Op ons prachtige terras, in onze sfeervolle lounge of in het mooie restaurant zal zowel het bedienings- als het keukenteam ervoor zorgen dat u gaat genieten.Heerlijk glas wijn, goed glas bier of een verfrissende frisdrank,de bediening zorgt ervoor dat uw favoriete glas drinken bij u komt te staan en serveert de lekkerste seizoensgerechten en streekproducten vanuit onze keuken.

Vanaf 29 juli hebben wij weer een volledig nieuwe a la carte kaart met een mooi nieuw concept, kom deze zeker proeven in ons restaurant of op ons prachtige terras.

Wilt u meer weten over deze geweldige Augustus Aanbieding – Geniet van de Zomer in Gelderland?

Heeft u interesse in meer zomeraanbiedingen? Klik hier voor de Zomervoordeelweken en boek nog even lekker een weekendje weg.