Menu
Fietsen / Gelderland / Veluwe

Redactie TIP: actief weekendje weg op de mooie Veluwe

Met het prachtige zonnetje die zich steeds vaker begint te tonen, is het weer tijd om erop uit te gaan. Wanneer u buiten bent is het natuurlijk het leukst om nieuwe gebieden te ontdekken of om de prachtige natuur te bewonderen. Speciaal voor wie de prachtige natuur op actieve wijze wilt ontdekken, hebben wij een leuk arrangement!

Tijdens het actieve weekend op de Veluwe ontdekt u de prachtige Veluwe op uw eigen manier. Of u nu wilt fietsen of wilt wandelen, in dit gebied is het allemaal mogelijk! U overnacht maar liefst 2 nachten in een unieke Finse Chalet, u krijgt tweemaal een heerlijk ontbijt en u mag op een avond naar keuze genieten van een lekker 3-gangen diner. Om u een handje op weg te helpen met het verkennen van het mooie gebied, krijgt u ook nog eens diverse wandelroutes. En dit allemaal voor nog geen 100 euro per persoon, is dat geen geweldige kans om de prachtige natuur van de Veluwe te ontdekken?

Slapen in een Finse Chalet

Tijdens dit arrangement verblijft u in een Finse Chalet in het prachtige Dieren. Op dit park zijn voldoende activiteiten te ondernemen, zowel bij goed als bij slecht weer. Zo kunt u een wedstrijd langlaufen tegen elkaar, kunt u tennissen of een prachtige eco tour doen bij mooi weer. Bij slechter weer is er ook voldoende keuze! Zo kunt u klimmen aan het klimwand of proberen te ontsnappen in de escape room. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de talloze mogelijkheden die het park te bieden heeft.

Zien wij u binnenkort ook tijdens het Fietsweekend – Actief weekend op de Veluwe?