Menu
Nijmegen / Restaurants

Bistro de Bok

Ben je een dagje in Nijmegen geweest en opzoek naar een leuk restaurant? Kom gezellig een hapje eten bij Bistro de Bok.

Dit knusse restaurant serveert niet zomaar een stukje vlees of vis. Hier geniet je van de beste kwaliteit van vlees en visgerechten. Voor de vegetariers onder ons staan er ook vegetarische gerechten op de kaart. Dit restaurant zorgt ervoor dat je een top-ervaring rijker bent.Van oktober t/m december staan er ook wildgerechten op de kaart. In Nijmegen staat dit restaurant bekend om haar tournedos. Nog een goede reden om dit restaurant te bezoeken, want die moet je geproefd hebben!

Dit restaurant heeft als doel zorgen dat de gasten het naar hun zin hebben. Als gasten het naar hun zin hebben komen ze vaker terug en delen ze de goede ervaring met kennissen.

Mijn ervaring

Ik heb zelf een bezoekje mogen brengen aan Bistro de Bok. Bij binnenkomst werden wij meteen ontvangen door het personeel. Toen we aan tafel zaten werd ons ook direct gevraagd wat we te drinken wilden en kregen we een mandje met heerlijke broodjes met dip. We zaten op een gezellige en knusse pluk met een sfeervolle kaars op tafel. Iets wat ik nog nooit heb gezien in een restaurant is een menukaart die aan de muur hangt. Dat maakt dit restaurant ook bijzonder omdat je dat eigenlijk nergens ziet. Natuurlijk was het ook mogelijk om de menukaart op papier te krijgen, als je dat een prettige manier vind om je gerechten uit te kiezen. Als voorgerecht had ik de Franse uiensoep gekozen. Het was echt een heerlijke soep. Ik had als hoofdgerecht gekozen voor de tournedos. Net als de soep, was dit ook echt ontzettend lekker. De bediening komt langs om te vragen of we nog wat te drinken willen en of alles naar wens is. En dan nu aangekomen bij mijn lievelings gang, het dessert. Ik heb deze avond afgesloten met heerlijke verse aardbeien en een muntthee.

Op zoek naar een leuk cadeau? Bistro de Bok verkoopt leuke dinerbonnen. Ben je benieuwd? Klik hier

Kijk op de website voor de openingstijden.

Bistro de Bok
IN DE BETOUWSTRAAT 14 | 6511 GC NIJMEGEN
CONTACT@BISTRODEBOK.NL
bistrodebok.nl