Menu
Nijmegen / Restaurants

Restaurant Claudius

Zin om een hapje te eten in een luxe Frans restaurant? Dan ben je bij Claudius aan het juiste adres! Dit klassieke restaurant was het eerste echte grillrestaurant in Nijmegen, opgericht in 1970.

Op de menukaart staan verschillende vlees en visgerechten en om de avond compleet te maken is er een uitgebreid aanbod van heerlijke Franse wijnen. Alles wat je hier kunt krijgen is van goede kwaliteit en het team zorgt voor een top service. Ze hebben allemaal veel kennis over de wijnen die geschonken worden. Dus laat je vooral adviseren welke wijn het beste bij je gerecht past!

De gerechten die geserveerd worden zijn niet standaard of vooraf klaargemaakt. Je kan namelijk je eigen salade bij het voorgerecht kiezen en de sauzen voor bij het vlees.

Het bijzondere aan dit luxe restaurant is de bereiding van het eten. De chef bereid het vlees op een houtskoolgrill die midden in het restaurant staat. Leuk om een keer mee te maken!

Dit restaurant is erg modern en sfeervol ingericht. Met haar aangebouwde serre en de sfeervolle tuin kan je hier optimaal genieten!

Leuk om te weten: Claudius is overgenomen door de eigenaren van  Bistro De Bok.

Op zoek naar een leuk cadeau? Restaurant Claudius verkoopt leuke cadeaubonnen! Ben je benieuwd? Klik hier

Kijk op de website voor de openingstijden.

Restaurant Claudius
BISSCHOP HAMERSTRAAT 12 | 6511 NB NIJMEGEN
INFO@RESTAURANTCLAUDIUS.NL
https://www.restaurantclaudius.nl/