Menu
Fietsen / Gelderland

De Fiets4daagse Veluwe Vallei

De fiets4daagse Veluwe / Vallei was in 2014 een groot succes. Ondanks de nieuwe naam en de nieuwe locatie waren er voldoende deelnemers. Men was enthousiast over de mooie routes, de fietscamping, de hotelaccommodatie, en de gastvrijheid.

We gaan gewoon door. De volgende Fiets4daagse Veluwe Vallei is van 13 t/m 17 juli 2015.

De startlocatie is hotel PTC+ aan de Zandlaan 27 6717LN te Ede en de achtergelegen velden/parkeerplaatsen worden benut als tijdelijke camping. Voor deze locatie is gekozen omdat deze locatie zeer geschikt is als uitvalsbasis voor routes voor zowel de Veluwe alsmede de Vallei.

De afstanden welke gefietst kunnen worden zijn 25, 40 en 60 km. U krijgt de beschikking over een uitgebreide beschrijving van de route en bovendien is de route waar nodig en waar mogelijk bewegwijzerd.

Starten kan vanaf 9.00 uur. U dient voor 18.00 uur binnen te zijn. De deelname kosten zijn € 17.50 en bij voorinschrijving € 15,- per persoon per week, kinderen t/m 12 jaar € 15,- per persoon per week of € 5,00 respectivelijk € 4,00 per dag.

Woensdag rustdag.

Wilt u ook verblijven in Hotel PTC+ waar de fietstocht start? Vanuit het hotel stapt u zo de fiets op om te genieten van de fietstocht. Klik hier voor een Seizoensarrangement in Ede.

Wilt u meer weten over de Fiets4Daagse Veluwe Vallei?