Menu
Dagje Uit / Gelderland

Expeditie Bronckhorst – Vriendendag TIP

Expeditie Bronckhorst

Altijd al eens willen ervaren hoe de kandidaten van Expeditie Robinson de proeven doorstaan. Ervaar het samen met een groep vrienden tijdens Expeditie Bronckhorst. Nadat het gezelschap is ingedeeld in teams zullen de teams het tegen elkaar opnemen tijdens een aantal proeven. Verzamel de meeste amuletten en wordt de winnaar. Sluit deze dag af met een heerlijke barbecue inclusief drankjes.

Welke team mag zich bekronen tot winnaar?

U wordt als groep ontvangen met een kop koffie of thee en een lekkernij, waarna de Expeditie Bronckhorst start. Vervolgens zullen we jullie in verschillende groepen indelen. U zal beginnen met vuur maken met behulp van een magnesiumstick. Met behulp van een app op uw eigen smartphone wordt er een route van 2,5 kilometer gelopen.

Onderweg zullen jullie een aantal proeven moeten doen waarbij u het uiteraard tegen elkaar op moeten nemen. Het team dat wint, ontvangt een amulet, het team met uiteindelijk de meeste amuletten is het winnende team. U gaat de strijd verder met elkaar aan tijdens het boogschieten. Jullie sluiten de competitieve dag af met een barbecue inclusief drankenarrangement.

Genieten van een heerlijke barbecue inclusief drank

Sluit de vriendendag Expeditie Bronckhorst af met een heerlijk barbecuebuffet. Samen chillen en grillen. De barbecue bestaat uit 4 stukjes vlees per persoon. Naast vlees kunt u ook genieten van verschillende soorten salades als rundvleessalade, aardappelsalade, fruitsalade en rauwkorst. Bij het barbecuebuffet worden ook stokbrood, sauzen (waaronder satésaus) en kruidenboter geserveerd. Er wordt een assortiment van 10 verschillende soorten vlees geserveerd.

Tijdens de barbecue kunt u 2 uur onbeperkt drinken. Hierbij is er keuze uit wijn, fris, bier, koffie en thee.

Ervaar zelf de proeven met Expeditie Bronckhorst!

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland