Menu
Fietsen / Gelderland / Montferland / Weekendje weg

Nieuw: 4=3 Midweek Fietsaanbieding in het Montferland

Een midweek genieten van een geweldig fietsarrangement. De omgeving ontdekken, genieten van de natuur en vooral lekker actief bewegen. Nu, voor een heel voordelige prijs!

Gezellig hotel in het Montferland
U kunt altijd in ons hotel terecht, of u nu op zoek bent naar activiteiten in het buitenleven, of dat u lekker wilt ontspannen op een terrasje, wij bieden u alles! Wij hebben voor ieder wat wils.

Verder beschikken wij over een ruim aantal sfeervolle kamers met uitzicht op de prachtige Montferlandse natuur.
Wij stellen alles in het werk om het onze gasten naar hun zin te maken en beschikken over de nodige faciliteiten hiervoor.

De omgeving
Het Montferland, één van de parels van de prachtige en groene Achterhoek. U vindt in de omgeving sfeervolle dorpen en steden die zeker een bezoekje waard zijn! Of wat dacht u van het 2.000 hectare grote Berghse Bos?

Binnen een straal van 30 kilometer bevinden zich de steden Doetinchem, Zevenaar en Arnhem, met o.a. het Openlucht Museum en Burgers Zoo. Verder zijn ook Doesburg met o.a. het Mosterdmuseum, het kleinste stadje van Nederland; Bronckhorst, boekenstad Bredevoort en de Hanzestad Zutphen leuke plaatsen die op een steenworp afstand liggen.

Wilt u ook eens genieten van een heerlijke 4=3 Midweek Fietsaanbieding in het Montferland?

 

Redactie

Woon, werk en geniet dagelijks in Gelderland